tiistai 1. lokakuuta 2019

Bändiasian loputonta vatvomista

Tiivistelmä: Bändiasia etenee todella hitaasti ja äärimmäisen epävarmasti.

Terppa!
Luojan kiitos, välillä on tenttejä, joihin valmistautumista välttelen äärimmäisen tehokkaasti ja silloin saankin aina hyvin hääasioita eteenpäin. Tulevan perjantain tentin ansiosta sain vihdoin tehtyä muutamat excelit meille sopivimmista bändiehdokkaista, ja tässä pientä yhteenvetoa. Kaikilta olemme pyytäneet tarjouksen 3 x 45 min musisointiin.

Bändi 1:
- 1400 e
- neljä toivetta
- 14 tosi hyvää kappaletta biisilistalla
- nopea vastaus selkeän tarjouksen kera
- taitava laulaja, mutta jotenkin vähän hissukka

Bändi 2:
- 1600 e
- neljä toivetta
- 22 tosi hyvää kappaletta biisilistalla
- helppoa viestinvaihtoa, todella mukava ja avulias yhteyshenkilö
- ihana ja energinen naissolisti, mutta ei lahjakkain ehdokkaistamme

Bändi 3:
- 1550 e
- neljä toivetta
- 16 tosi hyvää kappaletta biisilistalla
- ehkä jotenkin liian rauhallinen tyyli meidän makuun

Bändi 4:
- 2000 e (APUA, HERRANJUMALA!!)
- neljä toivetta
- 26 tosi hyvää kappaletta biisilistalla
- todella lahjakas ja energinen naissolisti
- mukava yhteyshenkilö, joka kärsivällisesti ja ystävällisesti vastaa jokaiseen kysymykseeni

Luonnollisesti ykkössuosikkimme on tuo kallein. Tottakai..... 😒 Sulhanen bongasi kyseisen bändin jo aiemmin, mutta hylkäsimme sen (hetkeksi) korkean hinnan vuoksi. Tottakai siitä sitten tuli pakkomielle ja bändi pääsi takaisin kisaan mukaan.

Haluamme ehdottomasti sellaisen reippaan ja rempseän naissolistin. Ei mitään herkkää tulkitsijaa, joka kuiskaillen ammentaa sisintään, vaan sellainen energinen (ja tokkiisa taitava) esiintyjä, joka saa omalla lavapresenssillään nostatettua juhlatunnelmaa. Tällä viimeisellä bändillä on hyvä fiilis näytepätkissään ja esiintyminen on kaikin puolin luontevaa koko sakilla. Sellainen vaivaantunut, muka rento hytkyminen on sietämätöntä! Heidän biisilistallaan oli todella paljon meidän lempparibiisejämme, jopa meidän biisimme, Ain't no mountain high enough. Onko se joku merkki? Eikö se vähän ole? Muutenkin biisilista oli meidän tyylisemme, eikä inhokkibiisejä juurikaan löytynyt. Mutta tuo hinta........... On aika reipas korotus venyttää bändibudjettia reilu 30 % alkuperäisestä. MUTTA toisaalta bändiin olemme halunneet alusta asti panostaa, emme vain tajunneet, kuinka paljon ne maksavat. 😂 Me nyt ensisijaisesti haluamme hyvät bileet kavereille, joten bändi on siinä yhtälössä aika merkittävässä asemassa. Huomaatte varmaan, että olemme jo tehneet päätöksen syvällä sisällämme, mutta tarvitsemme jonkinlaisen julkisen hyväksynnän tälle kauhealle rahan syytämiselle. Minä kyllä katselin eilen käytettyjä hääpukuja tositarkoituksella, joten siinähän säästyisi rahaa......

Anna vertaistukea ja kerro bändivalinnastanne erityisesti siinä tapauksessa, että se oli vielä kalliimpi kuin meidän ykkössuosikkimme.

Ps. Tjäreborg ei näköjään kaatunutkaan ja matkavarauksemme on siten edelleen voimassa. Mutta eipä nyt intoilla vielä liikaa. Annan itseni tuntea ensimmäisen lämpimän ajatuksen vasta, kun istun koneessa se naurettavan ylihintainen viinilasillinen kourassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko jo lukenut?

Päähenkilöiden esittely

Minusta on luontevaa kertoa tähän alkuun hieman meistä tyypeistä tämän blogin takana. Itseäni ainakin kiinnostaa aina blogeja lukiessani,...