keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

-1. hääpäivä

Moi!

Meillä oli toissaviikolla niinkin merkittävä juhlapäivä kuin -1. hääpäivä. Siis minä olen juuri sellainen ihminen, joka lähtee tarpeettoman helposti mukaan kaikkeen (jonkun monen mielestä) tyhjänpäiväiseen huuhaahommaan. Tämän koko etukäteishääpäivän bongasin varmaankin jostain blogista ja olin heti, että "joo, tämä on valtavan tärkeä asia, TOTTAKAI me juhlimme tätä!".  Muistelenpa lukeneeni jopa -1 -häämatkoista, joten olkoon tuleva elokuun reissumme sellainen. 

-1. hääpäiväämme juhlimme kuitenkin aika maltillisesti ihan vain käymällä yhdessä urheilukaupoilla ja leffasssa. Me nimittäin molemmat ostelemme mieluiten vaatteista juuri  urkkavaatteita (tai -kenkiä), tosin vain toinen meistä tarvitsisi niitä oikeasti niin paljon....... Molemmat kuitenkin löysivät jotain supertarpeelllista Stadiumin alennusmyynnistä.

Minun yksi ehdottomista lempibändeistäni on ollut lapsesta asti The Beatles, josta myös Sulhis tykkää  (mutta huomattavasti normaalimman verran), joten valitsimme elokuvaksi kyseiseen bändiin liittyvän Yesterday-elokuvan. Siinä oli luonnollisesti paljon hyvää musiikkia, mutta elokuvana se oli vähän kökkö. Tai no ihan katsottava kuitenkin. Olisin toivonut enemmän kunnollisia, koko kappaleen mittaisia musiikkikohtauksia. Sulhiksesta niitä oli kyllä ihan hyvä määrä, joten en nyt osaa sanoa, kumman mielipide on objektiivisempi. No kuitenkin, ehkä kannattaa katsoa, jos The Beatles on lähellä sydäntä. 

Leffan jälkeen ilta menikin pakkaillessa, olin nimittäin seuraavana päivänä lähdössä porukoille pariksi päiväksi ennen kaverini polttareita. Polttareista kotiutuessani Sulhis lähti melkein viikoksi työmatkalle ja sitten olikin taas Ilosaari-reissuni vuoro, jonka aikana Sulhis lähti taas työmatkalle. Tässä on nyt viime kuukausi nähty toisiamme suunnilleen eteisessä läpsystä vaihtaessa. Sulhis tuli viime yönä kotiin ja olemme nyt vähän aikaa edes samassa maassa. Emme tosin samassa kaupungissa kauaa, kun Sulhis lähtee viikonlopuksi Helsinkiin ja minä taas alkuviikoksi vanhemmilleni koiravahdiksi (siis vanhempieni koirille vahdiksi.....), mutta kuitenkin. 😅 Onneksi kesä on pian ohi, mikä tietää yleensä myös menojalan vipatuksen laantumista ja muutenkin arjen tasaantumista. 

Sulhis tuo muuten aina minulle tuliaisen työreissuilta, usein jotain pientä paikallista tai joskus jotain ihanan ylellistä kosmetiikkaa taxfreesta, joten enpä viitsinyt minäkään tulla tyhjin  käsin Suomen Joensuusta. Paikallisten ruokien ja herkkujen maistelu on Sulhiksen mieleen, joten toin hänelle suoraan Joensuun Sokokselta aivan erityistä karjalaista suklaata. Ole hyvä vaan, Sulhis, ja onnea 100-vuotias Pohjois-Karjalan osuuskauppa! Minun saamani tuliainen oli tällä kertaa Lancomen kosteusvoide, joten nappivalinnat molemmilta. 😄 Kerran Sulhis muuten toi minulle sellaisen viinipullon sulkijan. Siis sen, joka laitetaan oikean korkki-korkin tilalle. Se on kyllä tosi hieno ja käsityötä, mutta harvemmin haluan sulkea viinipullojani kesken kaiken. Sulhis oli sillain, että "Hei, eikö ole kätevä, niin ei tarvi juoda koko pulloa kerralla!". Jooo, tosi kätevä, kiitos tosi paljon. 😶 No, hyvä mies se on, mutta  eihän kukaan ole täydellinen.  

Palataan astioille!

Ps. Täällä blogin tekeleessä on alkanut käydä porukkaa! 👐 Jätä, pliiiiiis, kommenttia, seuraa, tykkää blogit.fi:ssä, lähetä pernaruttokirje tai mitä vaan elonmerkkejä, että tuntuisi enemmän siltä, etten täällä aivan yksinään horise joutavia. Kivaa, kun luet, vaikka olisitkin heitteri. ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko jo lukenut?

Päähenkilöiden esittely

Minusta on luontevaa kertoa tähän alkuun hieman meistä tyypeistä tämän blogin takana. Itseäni ainakin kiinnostaa aina blogeja lukiessani,...