maanantai 15. heinäkuuta 2019

Morsian vastaa

Nonni, extempore Ilosaareilusta selvitty kunniahkolla. Aivan mahtavia keikkoja ja paljon tanssimista! Minulla on tosi laaja musiikkimaku ja siihen kuuluu myös konemusiikki. Sulhis ei voi sietää sellaista hänen mielestään "ssskrrrts bang zikzag skriiiiiiiiiits -kilinää", mutta onnekseni tässä seurueessa oli itseni kaltaisia innokkaita tamppaajia esim. Cheat Codesin ja The Chainsmokersin keikoille. Teltassa nukkuminen on ollut myös haaveena monta vuotta, joten aivan win-win oli tämä reissu! Sangriaa olisi tietty voinut juoda noin kahdeksan litraa vähemmän, mutta kerrankos sitä ollaan nuoria. Tai eihän tässä olla nuoria, mutta ymmärrätte pointin.


Tässä me keski-ikäiset olemme olleet noin kaksi tuntia koko festarialueella... Kuvassa vasemmalla muuten yksi kaasoistani. ❤️

Nyt enää reilun kuuden tunnin bussimatka himbeen. Minusta on ihan kiva istua bussissa/junassa/lennolla ja aivan luvan kanssa roikkua tuntikausia puhelimella, kun eihän tässä tietenkään voi mitään järkevää tehdä. Joku voisi sanoa, että olisin voinut ottaa läppärin mukaan ja kirjoittaa kesken olevia syväreitäni eli tehdä tiedettä. Lol. No jos joku niin yrittää vielä sanoa, niin laitan Jersey shoren tai muun laatusarjan vähän isommalle. Sitä siis rupesin sanomaan, että ei minua ärsytä yhtään venyä puoli päivää bussissa, mutta se ärsyttää niin helvetisti, että joku oli varannut paikan mun vierestä, vaikka tilaa olisi ollut ihan omaan penkkiriviin. En, jumalauta, ymmärrä sellaista käytöstä. Jos tuohon tulee vielä joku savolainen viäntämmää, niin en kyllä kestä.


No joo, mutta "asiaan". Minä RAKASTAN lukea kaikenlaisia kyselyitä ja listauksia, enkä voi olla ainoa laatuani, sillä näitähän on blogit pullollaan. Bongasin tämän kyselyn alunperin From Bennet to Bingley-blogista sulhasen näkökulmasta kirjoitettuna. Tässä nyt minun versioni koskien Sulhista.1. Jos Sulhis katsoo telkkaria, mitä siellä todennäköisesti pyörii?
Jos katsoo oikeasti telkkari-telkkaria, niin urheiluruutu tai uutiset. Meillä televisio on nykyisin oikeastaan vaan pelikäytössä, leffatkin katsomme tabluttimelta tai jopa puhelimelta. 😄 Mutta jos ei nyt niuhoteta, niin Sulhis katsoo netflixurista yms. suoratoistopalveluista esimerkiksi Entouragea, Frasieria, leffoja…

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?

Sulhis ei ole ikinä reilun kuusivuotisen suhteemme aikana tilannut salaattia ravintolassa, vaikka syö kyllä kasviksia niin kuin normaali ihminen. Mutta ehkä se sitten ottaisi sitä LIME-MANGO-kastiketta, jota oli kerran ostanut meille?! Siis kaikista maailman salaatinkastikkeista, se osti LIME-MANGOA?! Tuo oli kyllä ihan käsittämätön valinta ja päivittelen sitä edelleen aina toisinaan. Ihan syötävää se siis oli ja käytettyä tuli, mutta KUKA OIKEASTI VALITSEE TUON, jos se ei ole ennalta tuttu???

3. Mikä on hänen inhokkiruokansa?

Kaalilaatikko. Minun mamma tekee tosi hyvää kaalilaatikkoa, mutta Sulhis on onnistunut vielä toistaiseksi väistämään ne vierailut, joilla sitä olisi ollut tarjolla. Tietenkin haistanut sen jo kauas ja pysytellyt silloin pois.

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Noooh, emme me mene koskaan drinkeille… Mutta ravintolassa Sulhis tilaa pihvin mediumina tai seitsemän euron juustoa yhdessä meidän lempiravintolassa. 😃 Yleensä siis joku liharuoka ja juomana usein vaalea vehnäolut.

5. Mikä on hänen kengänkokonsa?

45, mikä on todella rasittavaa säilytysratkaisujen kannalta; kenkäkaapin hyllylle mahtuu noin 1,4 paria Sulhiksen kenkiä............ 😒

6. Jos hän keräisi jotain, mitä se luultavasti olisi?

Varmaan jotain korikseen tai NBA:han liittyvää.

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

Tortilloja!

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?

Monenlaista ja monelta aikakaudelta. Meillä on aika samanlainen musiikkimaku (miinus se minun skrits-konemusiikkini) ja nykyisin Sulhikselle menee jopa suomalainen rap tarjoamani siedätyshoidon ansiosta. Lempparein on kuitenkin Bruce Springsteen. 

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?

Action-pläjäykset, trillerit ja scifi. Elokuvamakukin aika samanlainen, paitsi että minä en pidä scifistä ja Sulhis taas ei jaksa sellaista ihmissuhdedraamaa.

10. Minkä väriset silmät hänellä on?

Siniset.

11. Kuka on hänen  paras ystävänsä?

Yksi bestmaneistaan, jonka kanssa he ovat tunteneet syntymästään saakka, asuivat perheineen naapureina vuosia. Sitten hänellä onkin iso kaverijoukko ns. tasa-arvoisia kavereita.


12. Asia, jota usein teet, ja josta hän ei pidä?
Jätän tavarani levälleen, enkä esitiskaa astioitani heti käytön jälkeen. Minusta esitiskaus on vähän semmosta psykopaattien touhua.

13. Missä hän on syntynyt?

Oulussa.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?  

Mango-juustokakku tai melkein mikä tahansa juustokakku. Juustokakku onkin oikeastaan minun bravuurini, koska en leivo juurikaan mitään muuta koskaan.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

Pleikkaria pelaten haukkuen kanssapelaajiaan kaikilla karmivilla ja mitä mielikuvituksellisimmilla (siis onko tuo sana noin?? Pitää tarkistaa, kun olen toipunut pahimmasta festarihurmoksesta.) haukkumanimillä. Tämän aktiviteetin parissa hänellä  varmaan tapahtuu joku ruumistairtautuminen tai sivupersoonan läpilyönti, sillä normaalisti hän on äärimmäisen rauhallinen, ystävällinen ja kiltti mies.

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Urheilla, pelata tietovisoja, rasvata tosi kärsivällisesti minun valtavan isoa atooppista ruhoani joka ikinen ilta ja muutenkin hoitaa ja silittää minua.

17. Mikä on oudointa ruokaa, josta hän pitää?

Joku poron selkäydin, jota syötiin käsin ja oikein ryystämällä ryystettiin nikamien keskeltä se liemi. Tämä oli minulle jopa hieman traumaattinen illallinen.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?

Yritin miettiä jotain muuta puhelimen, avaimien ja lompakon lisäksi, kun kaikkihan niitä kantavat mukanaan, mutta en keksinyt mitään… Mutta varmaan tupakkaa, sytkäriä ja huumeita, JOS polttaisi tai käyttäisi huumeita.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Itsekeskeiset ihmiset. Ja tietenkin häviö peleissä tai urheilussa.

20. Entä piristymään?

Hyvä ruoka ja suunnitelmien peruuntuminen, jolloin voikin rauhassa vatuloida kämpillä. 😁

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

Aivan selkeät man-crushit the Rockiin ja Mark Wahlbergiin, vaikkei tätä myönnäkään.

22. Millainen hän on sulhasena?

Ihan kohtalainen. Tarkemmin voit lukea aatteitani Sulhiksesta täältä..

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?

2013 juhan(a)nuksena. Minun iskäni on muuten Juha, joten tuota vitsiä viljellään meillä kotona aina juhannuksena oikein ekstrapaljon.  😃

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?

Viime viikolla sain hänet innostumaan Bodybalancesta. Se on ihan hellyyttävä näky, kun 
kaksimetrinen mies hengittelee jooga-asennoissa kankeana kuin olisi rautakanki 
ruuansulatuskanavassa.

25. Millainen on hänen kotilookinsa?

Shortsit, t-paita ja lippis väärinpäin kesät talvet. Eli kuten kuka tahansa 16-vuotias pojankoltiainen. 😂Palataan myöhemmin astioille Sulhiksen täyttämän version kera! Moikku!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko jo lukenut?

Päähenkilöiden esittely

Minusta on luontevaa kertoa tähän alkuun hieman meistä tyypeistä tämän blogin takana. Itseäni ainakin kiinnostaa aina blogeja lukiessani,...